Aanleg en reparatie

 

Aanleg drainage

Of het nu gaat om aanleg, reparatie of vernieuwing van complete rioolsystemen of om draingoten, oppervlakte afwatering e.d. Klapwijk Rioolservice heeft vakmensen met de kennis en het vakmanschap in huis voor de aanleg van riool- en afwateringsystemen.

Neem direct contact met ons op

Bij het aanleggen van uw tuin of bij het aanleggen van bestrating kunt u te maken krijgen met wateroverlast. Om dit zoveel mogelijk te vermijden, kunnen wij voordat wij uw tuin of bestrating aanleggen, drainage in de grond aanbrengen. De drainage kan aangesloten worden op de bestaande rolering of op een door ons nieuw aan te brengen afwateringssysteem.

Drainage

Wij kunnen u van dienst zijn met het leveren, installeren en monteren van alle soorten en maten drainage systemen. Middels een drainage systeem verlaagd u het grondwaterpeil of oppervlakte water zoals bijv. regenwater of kwelwater. Door een ondergronds geperforeerde leiding loopt het water in uw riool. Mocht dit op het riool niet mogelijk zijn dan kunt u gebruik maken van een elektrische pompput die het water dan in uw riool pompt. Drainage wordt bij tal van toepassingen gebruikt, bijv. sportvelden, maneges/paardrijbakken, tuinen of parken, rondom (parkeer)kelders of woonhuizen, de agrarische sector. 

Wilt u een afspraak maken, een vraag stellen of een offerte opvragen? Bel ons dan via 0180 - 519 078 of vul het contactformulier in. 

Neem contact met ons op