Aanleg en reparatie

 

Ontwerp en aanleg vetputten

Vetputten kunnen zowel binnen als buiten geplaatst worden. Bij een vetput binnen kan, indien nodig, een pompput bijgeplaatst worden voorzien van een pompinstallatie, zodat het water van een put, die lager ligt dan de rioolaansluiting, in het riool weggepompt wordt en het vet periodiek door een zuigwagen verwijderd kan worden.

Ontwerp en aanleg vetputten

De vetputten buiten hebben meestal een natuurlijke afloop naar het riool van het rioolwater, het vet blijft dan in de vetput achter. Wel dient het vet periodiek verwijderd te worden met een zuigwagen. Wij kunnen u hiermee ontzorgen door een contract met u hiervoor af te sluiten, zodat wij bijhouden wanneer het nodig is de vetput leeg te zuigen, te reinigen of door te spuiten.

Zo gaan wij te werk

Voor de aanleg van vetputten buiten beschikken we over een mobiele kraan, mini-graver en een mini-loader, welke gebruikt worden voor het uitgraven en het verdichten van de gaten en sleuven. De mobiele kraan, mini-graver en -loader kunnen natuurlijk ook ingezet worden voor andere graafwerkzaamheden. Bel ons via 0180 - 519 078 voor een vrijblijvend advies en een offerte. 

Maak een afspraak online